Helsingfors blev destinationen för förra helgen, den terdje helgen på rad som jag inte var hemma och syftet denna gång var Tough Viking men också att ta det lugnt och se lite närmare på stan som jag fått ett mycket positivt intryck av men som jag bara besökt som hastigast tidigare.
 
Jag var ganska förkyld i slutet av förra veckan och jag måste säga att jag var lite orolig för att på det springa ett lopp där man blir blöt och kall, men men det gick faktiskt bra och det var ettt riktigt kul lopp. Tyvärr så klarade jag ej väggen igen trots två försök, irriterande. Jag förstår fortfarande inte hur jag klarade den så enkelt på Toughest tidigare i år, men men bara att träna mer.
 
Annars så tog vi det ganska så lugnt i Helsingfors, käkade på en riktigt bra och prisvärd restuarng (Ragu) som jag kan rekommendera för den som har vägarna förbi. Vädret var också helt perfekt, så inte så mycket mer att säga än att det blev riktigt bra.
 
Om en vecka är det annars dags för Lidingö där jag har som mål att sänka min tid från förra året ganska så mycket då jag känner att kapaciteten finns, formen var helt sjukt bra för några veckor sedan och sen så kom förkylningen men jag känner mig på G igen. Det var ett par tunga Crossfit pass förra veckan men nu så börjar flåset att återvända, känns så sjukt skönt jag var lite orolig där ett tag. Annars så är det skönt att vara hemma med lite rutiner igen, vanor och rutiner är något som jag uppskattar hur tråkigt det än låter