Ni har säkert redan spanat in FAIL Blog, där misslyckanden av alla dess former går att hitta, jag tänkte köra en ligth version med några av de bättre misslyckanden som jag åstadkommit. Istället för bilder/filmer som förevigar mina misslyckanden så får ni dock nöja er med en del kul historier.
 
Lawnmover Mayhem: Alla som växt upp på landet har säkert någon tvingats klippa gräset någon galet varm dag då man verkligen inte är sugen på det, jag har definitivt haft såna dagar. Detta utspelar sig en sådan dag för X antal år sedan. Jag hade till mitt forfogande en åkgräsklippare som äldre än det mesta som någonsin skådats. Den hade sina glitchar: Man fick inte köra fort med den, man fick inte / kunde knappt svänga så tvärtsom man ville, remmen som drev klipparen hoppade ofta av och då fick man fixa det och starta om den vilket tar galet lång tid eftersom man måste starta den med startkablar till bilen.
 
Either way, jag fann mig nu mig själv i en situation där jag var vungen att klippa gräset eller flytta hemifån väldigt snabbt. Klippare var som vanligt förj***** att ha och göra med. För att spara tid gasade jag på och körde riktigt snäva kurvor, det gick ett tag sen så gick den galet sönder, och jag kunde inte svänga och höll på att köra över en buske,Well done.....
 
Nu blev det gå gräsklippare istället, ännu värre dvs. Efter att ha köpamt igenom nästan hela gräsmattan med den lyckas jag på något sätt ha sönder den också. Jag hade dödat 2 gräsklippare på samma dag, Congratz Per!
 
 
 
Fever Drive: Veckan inna mitt första försök till att köra upp för att få körtkort så fick jag lunginflammation. den kommande veckan spenderade jag i sängen med ca 40,5 i temperatur. Jag kunde inte gå då yrseln gjorde att jag mådde riktigt illa så efter några steg ville jag bara spy, jag tappade lite mer än 7kg på de 10-11 dagar jag var sjuk. Passande nog hade jag uppkörning under denna period, dessutom hade jag den vid kl 17 dvs rusningstrafik. 
 
Jag tryckte i mig 3 Alvedon som tillfälligt minskade febern och fick bort yrseln men bra mådde jag inte. Det var lite av en skräckupplevelse att köra på gamla E18 under rusning, göra vänstersvängar m.m. som jag normalt inte gillar och nu alltså med lunginflammation. Jag kuggades, inte helt oväntat, och misslyckades bland annat med vänstersväng, utfart, rondell m.m. Jag fick samma dag också beskedet att den utbildning jag sökt inte skulle gå till hösten, det löste sig ju men det visste jag ej då. För att göra dan lite sämre, så hade två av mina bästa vänner födelsedag denna dag och fyllde 18 med en fest som jag säkert missade, jag minns inte riktigt, men en bra sommardag var det inte....
 
Mer och bättre fails på G nästa gång!