Att sammanfatta ett år är inte alltid det lättaste, jag tycker ofta att man glömmer så snabbt både det som varit roligt och det som varit jobbigt. Jag tycker i alla fall att en sak som hjälper att titta på bilder som man tagit under året, för visst har man hunnit med en del.
 
2014 har varit ett fantastiskt år på många sätt, och när det kommer till positiva och bra saker så vet jag inte var jag ska börja. Jag varit har på konserter, sett filmer, rest (kanske mindre än jag hoppats men ändå) och sett Grekland, Helsingfors, Åland, London, alla i min famil/vänner mår bra och Johanna har orkat stå ut med mig ett år till så på den positiva sidan finns det fantastiskt mycket. Att jag i år kommit över det här steget till att vilja göra saker men att faktiskt göra mer är jag väldigt glad över, de konserter och festivaler som jag gått på har varit lite av höjdpunkter. Skrillex, Die Antwoord, In Flames, The Haunted, Buraka som Sistema har skapat några riktigt bra minnen. Mycket träning har även stått på schemat och de lite drygt 210 träningspass jag hunnit med får ses som ett bra reslutat, men nöjdhet är tråkigt, bara att höja ribban till nästa år.
 
Men som jag var inne på så är inte det alltid så lätt, vad jag ofta kan känna är att andra människor har svårt att förstå detta. Jag har under året haft en del toppar och dalar, ibland väldigt nära varanda och jag har vid tillfällen kännt att jag haft lite av ett maniskt humör. Men det har lite kännts som att detta i andras ögon inte är okej, hur kan en person som är ung, har ett bättre jobb än vad de flesta kommer nära, ser bra ut, är relativt smart ha såna problem med att förstå det? Ren bortskämdhet? Självklart ligger det någonting i det, det är inte synd om mig men alls men vad jag tror många glömmer är att det en person känner är lika verkligt för det och att såna argument inte egentligen hjälper. Jag är lite trött på att höra höra sånt från människor som verkligen inte har någon koll. Nu är allt i alla fall bra och jag känner mig lite klokare, lite starkare. 
 
Jag tror 2015 kommer bli fullständigt grymt allt är upplagt för det, jag ska gå på Slipknot och Metallica som musikmässigt alltid legat högt upp på listan, jag och Johanna kommer kunna vara lediga ihop i sommar, Tough Viking och Lidingöloppet står på listan för fysiska utmaningar, jag skulle kunna fortsätta men 2015 kommer bli fantastiskt. 2014 har varit ett riktigt bra år om än ett utmanande, och visst ångrar jag en del, men så här i efterhand så tycker jag att det fallit ut bra!