Första dagen efter semester är nu klar och det kändes inte så farligt att komma tillbaka igen. Kommer nog ta lite tid att komma igång med vardagsschemat igen men det ska nog gå det också.
 
Jag ser annars fram emot avslutningen av Breaking Bad. Serien har bara blivit bättre och bättre för varje säsong och om inte avslutningen håller mycket hög klass som hela säsong 5 så blir jag lite besviken, mina krav är höga.
 
Mitt fitnesss projekt under semestern gick annars bra. Jag tränade lite drygt varje dag i 2 veckor och gjorde lite drygt 25 träningspass lr så på de dagarna, resultat blev ungefär 5kg tappade. Nu har så har jag softat några dagar och varit lite onyttig men jag tänkte försöka hålla en bra nivå nu ett tag ändå och komma i form ordentligt, tyvärr så har jag haft ont i benhinnorna men förhoppningsvis så ska jag kunna dra igång snart igen. 
 
Mina kläder från UK kom nyligen också, inte speciellt men de var najs. Frakten tog lite tid som vi kan se nedan.Vissa av de länder som haft fraktproblem tycker jag dock har bättre ursäkter än Sverige......
 
 
Ett par Chelsea boots köpte jag också in i helgen till att ha som jobbskor. Jag vet alla har dem, unga som gamla, fattiga och rika, men jag gillar dem så det fick bli det. Nu har jag nog annnars det mesta som jag behöver, en vinterjacka är jag dock väldigt sugen på så nästa månad kanske ;)
 
3460-001-20 Billy