Helgen blev denna gång inte riktigt vad jag hade hoppats på, jag hade hoppats på värme, och att kunna bada och fiska på lördagen. Så blev det inte men det var helt okej ändå Jag har under helgen varit lite djurvakt hemma hos föräldrarna när de varit i Norge och tävlat. Det var ganska så soft och så fick jag säga hej till deras kattungar.
 
Jag besökte också sjötuna och tyvärr var ju inte vädret på topp, men det blev middag och det var ju inte helt fel det heller. Jag passade även på att shoppa hem en del grejer på nätet igår och det ska bli intressant att se hur grejerna ser ut när jag får dem. Men jag var i alla fall riktigt nöjd med det jag hittade.
 
Idag har det inte hänt så mycket direkt, men jag började flyttpacka lite, jag har inte så mycket grejer så lite drygt halva min lägenhet är nu nerpackad, lite kläder finns kvar. Jag hittade inga skelett i garderoben men väl massor av tomma skokartonger under sängen och galet mycket damm på samma ställe. Under veckan kommer det bli ett besök på IKEA att fixa grejer inför flytten, kommer bli najs när vi väl är på plats.
 
Tidigare i veckan var det ju ganska schysst väder, men ej i helgen.
 
Kattunge
Att köra bil igen vilket jag gör ganska så sällan var riktigt najs!
Varför har jag sparat dessa????
Den funkade under studitiden, men nu ryker den, trasigare än det mesta är den.........
Packning....