JAHAJA då var det påsk nu alltså, spännade. Jag tänkte försöka träffa familjen på påskafton för att käka lite ägg som man bör, annars så blir det att åka till Kristinehamn på annandagen för att lira fotboll i dera inomhushall. Men jag tänkte försöka ta det lite soft också, kan ju behövas det ibland också.
 
Just nu sitter jag och samlar energi för att hämta min Mumintrolls canvas som jag beställt åt Johanna, det gick galet snabbt att beställa den måste jag säga. för redan efter 2 dagar är den här vilket är riktigt bra. Det ska nog bli bra att få upp lite färg på väggarna känner jag.
 
Jag har annars suttit och kollat vad för band som kommer till Sverige i sommar och tyvärr så blir jag lite deprimerad, ganska mycket bra kommer hit, men jag jobbar när alla bra kommer. Jag kommer jobba hela sommaren och i Juli så kommer jag inte ha möjlighet att vara borta alls, tyvärr så är de flesta bra band här då och spelar på vardagar, jag missar bland annat: Slipknot, Stone Sour, In Flames, Rammstein mfl. Sen så finns den en del live framträdanen som Avicci som också skulle ha varit lite roligt .Den lokala metallsvenskan finns ju men jag vet inte om jag är så sugen på den, det är inga band som jag vill se så mycket att det känns värt det.
 
Jga sitter också och väntar på att Johanna ska komma hem, hon skriver tenta. Men jag väntar också framförallt på att hon ska komma hem med med en Red Bull Cola, som jag tills nu inte sätt i sverige. jag har druckit det, men här är grejen: Jag vet inte om detbär gott eller inte. jag har för mig att jag tycket det var galet gott eller väldigt äckligt. Hursomhelst så har letat efter den sueper länge så nu när hon hittat det måste jag ju se hur det var, är det bra eller dåligt?
 
Förresten, har ni 2,5h att döda? Spana i detta nedan!!! Riktigt bra grejer, nästa gång måste jag gå!