Nu har jag faktiskt varit en del på bio senaste tiden, vi har sett Hobbit del till att börja med. Vi såg den i High Frame Rate, och precis som del ett var den väldigt väldigt snygg. Filmen tycker jag annars var bättre än första delen helt klart. Den ska ju som sagt också ses på bio, så maka er iväg, den är klart att rekommendera.
 
Anchorman 2 blev det även igår. Filmen är helt sjuk för att inte säga ganska så störd från och till. MENdet var länge sdena jag skrattade så mycket. Visst det blandas och ges, och det dras det ibland för långt, men vissa saker är ju hysteriskt kul håller nog både jag och Johanna med om. Så skulle ni inte se den på bio se till att se den när den kommer ut. (Fasiken jag drar på smilbanden bara av att skriva om den :) )
 
Idag blir det annars att dra iväg på REA. vi kör en morgonsnabbis på Marieberg innan det spårar ur helt. Ska bli spännade och se vad man kommer hem med, Jeans och Svarta Jeans står bland annat på önskelistan.
 
Det är ju också boxingday vilket innebär boxingday fotboll i Premier League. Jag har som sagt gått lite All in på att betta på ett par matcher. Fasiken hoppas jag vinner!!! Då blir fin hörlurar!