Jag spanade in ett par Jeans igår som jag dock inte köpte, utan jag gjorde världens hit and run idag istället, hittade 2 potentiella stolekar som kunde vara rätt, provade de jag jag trodde mest på först. De satt perfekt så det fick bli dem!
 
Tyvärr så kommer jag hem och ser att jag antingen provade fel storlek först dvs. de jag trodde på minst, men att de satt bra så att jag köpte dem, eller alternativ 2, jag köpte fel storlek..... Hmmm så nu får jag ta och går förbi imorgon igen och se hur det var. De affären var i alla fall imponerade årets snabbaste jeans provning som jag fick till, inte illa det iaf.
 
Jag kan ju dock erkänna att jeans inte var högst upp på min priolista... har köpt några par senaste tiden, men desssa var ju super....... Jaja den kommande utökningen av min vinylsamling som just nu består av 1 platta får iställer vänta tills nästa månad. Kläder somj ag hade haft mer nytta som överdelar får kanske också vänta........
 
Imorgon blir det i alla fall att dra igång träning med vår PT igen, denna gång vet vi i alla fall vad vi vill träna: Funktionell överkroppsstyrka, typ sånt som är bra att kunna vid en hinderbana, det blir nog bra, men som alltid: No Gain, No Pain, så ont kommer det säker göra.